Banquets i càtering

Vam aprendre a fer banquets i càterings amb els nostres amics i per als nostres amics. I des del primer dia hem seguit el mateix procés: personalitzat i singular per a cada acte. Així, la nostra història està marcada pels reptes i ens hem acabant especialitzant en els càterings impossibles.

Per a que gaudeixis del dia i estiguis 100% tranquil, ens n'encarreguem de tot.Casaments

La nostra experiència ens ha fet veure la necessitat d’adequar el banquet a cada espai, que sempre és diferent, segons la personalitat dels interessats. Tenim assumida la idea de la informalitat confortable. Per això, estem preparats per organitzar bodes d’etiqueta, i casaments bucòlics. Tot depèn de la personalitat i del desig dels protagonistes.

Per això, primer entrevistem als interessats per extraure’n la idea: Què necessiten; Què somien; La circumstància. Per això, anem més enllà del menjar:

  • La decoració
  • La festa
  • Els detalls
  • Som Wedding Planner i també ens agrada molt compartir la nostra experiència amb Wedding Planner

La nostra filosofia es basa en crear moments inoblidables, gaudim del que fem! Volem conèixer-vos, saber els vostres gustos, l'estil, les prioritats... perquè junts puguem fer realitat el vostre casament tal com l'heu somiat.

Portem més de 20 anys organitzant casaments i sempre ens hem adaptat a la personalitat i els desitjos dels protagonistes. Sabem com deixar meravellats als nuvis que busquen una celebració d’etiqueta i als que prefereixen un casament bucòlic.Empreses

Us oferim el millor complement/solució per reunions de treball. Us oferim serveis per a pausa cafè, inauguracions, àpats o “Pica-Picas” de tot tipus. Us podem proposar diferents formats adaptats a l'ocasió i espai.

El moment de pausa entre una reunió de treball, un congrés o presentacions formals és el més esperat per tothom (tothom necessita descansar!). Nosaltres t’hi esperarem amb entrepans acabats de fer, brioxeria elaborada a casa, sucs naturals, cafès i infusions de comerç just...Celebracions

Un sopar de gala? Un aniversari? Una festa entre amics? Una graduació?
Al nostre país tenim el bon costum de celebrar tot al voltant de la taula. Explíca'ns que vols celebrar, com ho vols celebrar i com sempre us prepararem tot personalitzat.

Celebris el que celebris tenim la solució gastronòmica per als teus esdeveniments! Qualsevol excusa és bona per trobar-se amb amics i família al voltant d’una taula. És un costum molt nostre i per a què només t’hagis de preocupar de gaudir, ens encarreguem de tot, només cal que ens expliquis, què necessiteu, què somieu i quin és el motiu de la trobada. Nosaltres, anirem més enllà del menjar i us proposarem la decoració, la festa i cuidarem tots els detalls. Vaja anem més enllà del menjar.Equip de banquets i càtering


El nostre equip de Banquets i Càtering elGinjoler, està dirigit per la Carme Picas i en Xavier Gubau que s'han format en restaurants com el Bulli i el Celler de Can Roca.

A tots ens apassiona la cuina i oferir-te la millor experiència gastronòmica.Espais

Fem els càterings i banquets on ens demanen,
però també oferim una sèrie d’espais on ens agrada treballar.Demanar pressupost

972 59 40 41
elginjoler@elginjoler.com
625 69 39 36